Restauratie Project Korting-Plan.

http://www.AdamsClassicCars.nl" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderators: FordJW, Shelby GT-H

Plaats reactie
Gebruikersavatar
FordJW
Adverteerder
Berichten: 193
Lid geworden op: zo 12 dec, 2004 18:04
Locatie: Putten (GLD)
Contacteer:

Restauratie Project Korting-Plan.

Bericht door FordJW » vr 07 dec, 2012 15:39

(Restauratie) Project Plan.

Adams Classic Cars heeft veel klanten die met een (deel) restauratie van een auto bezig zijn of gaan. Zij hebben veel onderdelen nodig en vragen daarom regelmatig of ze korting kunnen krijgen.
Deze korting is mogelijk, maar is afhankelijk van het totale orderbedrag. Aangezien het aan het begin van een project niet duidelijk is wat er allemaal nodig is, kan hierdoor moeilijk een inschatting worden gemaakt van het totale bedrag.

Om een oplossing te bieden voor dit probleem bieden we voor deze klanten vanaf nu het “(Restauratie) Project Plan” aan waarbij kortingen kunnen oplopen tot 20%!

Het komt erop neer dat je bij ons aangeeft met een restauratie project te gaan starten (of bezig bent) en wat je verwachtingen zijn.
Tijdens het project houden wij bij voor welk bedrag je bij ons aan onderdelen hebt gekocht. Als je denkt dat je voor het project nagenoeg alle onderdelen hebt gekocht laat je ons dat weten. Aan de hand van het reeds bestelde bedrag wordt een korting bepaald en uitgekeerd in de vorm van onderdelen op je laatste bestelling(en). Uitgaand van enkele recente afgeronde projecten kan dit oplopen tot boven de €1000,00!

Geïnteresseerd? Bel of email voor meer informatie (0341 355979 / info@adamscc.nl) of kijk op onze nieuws pagina voor de details.


Afbeelding
Jan-Willem Adams
Adams Classic Cars
web: www.AdamsClassicCars.nl
mail : info@adamscc.nl
tel. 0341 355979

Parts & Accessories for US Classics (ook voor 1979-2012 Mustangs!)

Plaats reactie

Terug naar “Adams Classic Cars”