17 september 2017: Family Day (Raceway Venray)

Moderator: Shelby GT-H

Gebruikersavatar
T.M.C.N.
Berichten: 195
Lid geworden op: vr 05 dec, 2008 18:28
Contacteer:

17 september 2017: Family Day (Raceway Venray)

Berichtdoor T.M.C.N. » ma 10 jul, 2017 20:58

Family Day, ons grootste jaarlijks terugkerende evenement! Dit jaar op zondag 17 september op een voor ons nieuwe locatie: Raceway Venray. De keuze is gevallen op Raceway Venray, aangezien wij denken vele leden een plezier te doen met een evenement op een circuit! Iedereen is vanaf 10.00 uur welkom bij:

Raceway Venray
Peelweg 47
5813 AD Ysselsteyn (Limburg, bij Venray)

(Navigatie alleen adres óf postcode invoeren, niet beide!)

De Family Day begint om 10.00 uur en is gratis toegankelijk voor leden van T.M.C.N. en de inzittenden van hun auto, op vertoon van de T.M.C.N.-clubpas. Dus vergeet je clubpas niet! Op deze dag krijg je dan ook – als T.M.C.N.-lid - de gelegenheid om op het circuit te rijden (tot de geluidsnorm van 90DB; Raceway Venray heeft het recht om auto's die teveel geluid produceren de toegang tot het circuit de ontzeggen). Hieronder vind je het reglement en de procedure om je in te schrijven voor een heat op het circuit:

* Als clublid van Team Mustang Center Nederland kun je je vóór 1 september inschrijven via deze link. Vul het kenteken en het type van de Mustang in waar je de baan mee opgaat. Dan ontvang je begin september via email een bevestiging, een vrijwaringsformulier en een eigen-risico-formulier die je ingevuld en getekend op 17 september meeneemt.

* Op 17 september meld jij je vóór 11.00 uur met de getekende formulieren bij de T.M.C.N.-clubstand, alwaar je een deelname-sticker met nummer ontvangt en tevens hoort in welke heat/op welk tijdstip je op het circuit mag rijden.

* We bieden in totaal 20 heats aan tussen 12.00 en 16.00 uur (5 heats per uur) waarin telkens 6 Mustangs achter een instructeur aan rijden voor 6 rondes op het circuit. Dit betreft 1 opwarmronde, 4 snelle rondes en tenslotte 1 uitrijronde.

* Tijdens het rijden mag je niet inhalen, je blijft in de startvolgorde rijden. (Dus geen wedstrijdelement)

* Een helm dragen mag uiteraard, maar dit is niet verplicht


Afbeelding

Parkeren in de oval
Alle clubleden kunnen gratis in de oval parkeren. Let wel: er kunnen maximaal 230 Mustangs binnen de oval staan, dus kom op tijd: Vol = Vol. Je kunt tot 11.30 de oval in- en uitrijden, daarna alleen nog maar één keer per uur. Na iedere 5 heats worden de in- en uitgangen namelijk 10 minuten opengesteld om in- en uit te rijden. Ook de loopbrug mag alleen gebruikt worden wanneer het circuit leeg is, dus niet tijdens de heats!

BOSS-302 Parking
We besteden tjjdens dit evenement speciaal aandacht aan de Boss 302-429 Mustangs, alle Bosses van de jaren 1969-1970 (eerste generatie) en 2012-2013 (tweede generatie). Ze worden bij elkaar opgesteld en op het einde van de dag rijden ze in een parade over de oval van het circuit. Indien je met een Boss komt, stuur dan vooraf een mailtje aan voorzitter@fordmustangclub.nl. Dan zorgen we voor een mooie plek voor jouw Boss op de speciale BOSS-302 Parking!

Maar uiteraard behouden we ook enkele 'vaste onderdelen' van de Family Day zoals diverse standjes, een gezellig terras en een springkussen voor de kinderen. (In tegenstelling tot de tekst in de Pony Corral: géén kofferbakverkoop en géén publieksjurering.) Om 16.30 uur sluiten we de dag af met een Boss-Parade gevolgd door een Slotparade (voor alle aanwezige T.M.C.N.-clubleden).

Ben je geen lid en wil je toch binnen de oval parkeren, dan betaal je € 10,- bij de ingang. Echter, je kunt dan niet op het circuit rijden, aangezien alleen T.M.C.N.-leden zich hiervoor kunnen aanmelden.

Evenementenregeling
Indien je naar het evenement wilt komen, maar je auto is geschorst, dan kun je gebruik maken van de evenementenregeling. Hiervoor moet jij je wel vooraf aanmelden (kan tot één week van tevoren) via email: evenementen@fordmustangclub.nl. Pas nadat je een bevestiging van ons hebt ontvangen, kun je daadwerkelijk van deze regeling gebruik maken.

Vrijwilligers gevraagd
Vind je het leuk om als vrijwilliger een handje mee te helpen tijdens de Family Day? Meld je dan aan via evenementen@fordmustangclub.nl. Dan maken we er samen een geslaagde en gezellige dag van; we stellen je hulp zeer op prijs en zien jouw aanmelding graag tegemoet!

Overnachting in Hotel Asteria
Mocht je op 16 september willen overnachten in Venray, dan biedt T.M.C.N. een leuk arrangement aan voor dinerbuffet met overnachting in Hotel Asteria te Venray. Meer informatie en aanmelden via deze link.

Afbeelding

Terug naar “TMCN Evenementen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast