5 oktober 2019: Toertocht Oost-Nederland

Moderator: Shelby GT-H

Gebruikersavatar
T.M.C.N.
Berichten: 208
Lid geworden op: vr 05 dec, 2008 18:28
Contacteer:

5 oktober 2019: Toertocht Oost-Nederland

Bericht door T.M.C.N. »

Toertocht Oost-Nederland
Zaterdag 5 oktober 2019


Op zaterdag 5 oktober 2019 organiseren we Toertocht Oost-Nederland. Hammink Performance, een van onze adverteerders, heeft ons uitgenodigd om 's ochtends langs te komen. Uiteraard maken we graag gebruik van dit aanbod: Het is altijd leuk om bij een adverteerder rond te kijken, dus grijp deze kans! Om 10.00 uur verwelkomen we jullie graag op het startpunt van deze rondrit:

Hammink Performance
Varsenerweg 15
7731 PZ Ommen
www.hamminkperformance.nl


T.M.C.N.-lid Denise Bettink heeft ons enthousiast laten weten dat zij graag een route voor ons uitzet. Het betreft een rit van ongeveer 110 kilometer door Oost-Nederland. Wil je graag inschrijven voor deze rondrit? Meld je dan aan via onze website www.fordmustangclub.nl. Log in met je lidmaatschapsnummer en wachtwoord en klik op de button 'Inschrijven Meetings T.M.C.N.' om je aan te melden.

Als deelnemer aan de rondrit, ben je uiteraard zelf verantwoordelijk voor naleving van alle verkeersregels. Schades ontstaan tijdens de toertocht, kunnen nimmer verhaald worden bij T.M.C.N. Indien je wilt deelnemen aan het evenement, maar jouw Mustang is geschorst (en wel ouder dan 15 jaar) dan kun je gebruik maken van de evenementenregeling. Stuur dan uiterlijk 10 weken van tevoren een berichtje naar evenementen@fordmustangclub.nl, zodat we dit voor je kunnen regelen.

Bij voorbaat dank voor jullie aanmelding voor Toertocht-Oost en tot zaterdag 5 oktober!
Word ook lid van Team Mustang Center Nederland: www.fordmustangclub.nl

Plaats reactie

Terug naar “TMCN Evenementen”