30 juni 2019: Aanwezig bij Ford Family Day van Ford Nederland

Moderator: Shelby GT-H

Gebruikersavatar
T.M.C.N.
Berichten: 208
Lid geworden op: vr 05 dec, 2008 18:28
Contacteer:

30 juni 2019: Aanwezig bij Ford Family Day van Ford Nederland

Bericht door T.M.C.N. »

Aankondiging: T.M.C.N. aanwezig bij Ford Family Day van Ford Nederland
Zondag 30 juni


Ook in 2019 organiseert Ford Nederland de Ford Family Day. We worden door Ford Nederland uitgenodigd om op zondag 30 juni aanwezig te zijn.

Ford Nederland organiseert dan een speciale dag voor alle Fordclubs en voor iedereen die het merk Ford een warm hart toedraagt. Net als voorgaande jaren vindt het evenement plaats op het terrein van het:

Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soesterberg


Op deze locatie is namelijk genoeg ruimte beschikbaar, zodat velen hun Fords kunnen showen. Bovendien zijn er bij het Nationaal Militair Museum verschillende historische militaire Ford voertuigen te zien!

Dus ‘save the date’ en zet zondag 30 juni alvast in de agenda. De Ford Family Day is te bezoeken van 11:00 tot 16:00 uur. Deelname aan de Ford Family Day en de toegang tot het buitenterrein van het Nationaal Militair Museum zijn gratis. (Toegang tot het museum is niet inbegrepen.)

Heb je zin om erbij te zijn? Log dan in op onze website www.fordmustangclub.nl en meld je aan onder het kopje ‘Inschrijven meetings’. Graag ontvangen we de inschrijvingen vóór 10 mei, zodat we Ford Nederland op tijd kunnen informeren over het aantal Mustangs dat aanwezig zal zijn. We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!
Word ook lid van Team Mustang Center Nederland: www.fordmustangclub.nl

Plaats reactie

Terug naar “TMCN Evenementen”