1 september 2019: Family Day & 55 years of Mustang

Moderator: Shelby GT-H

Gebruikersavatar
T.M.C.N.
Berichten: 205
Lid geworden op: vr 05 dec, 2008 18:28
Contacteer:

1 september 2019: Family Day & 55 years of Mustang

Bericht door T.M.C.N. » wo 10 apr, 2019 15:04

FAMILY DAY & 55 YEARS MUSTANG
1 SEPTEMBER 2019 (let op: gewijzigde datum)


In 2019 hebben we gekozen voor een nieuwe locatie voor onze T.M.C.N.-Family Day. Op zondag 1 september verwelkomen we jullie graag bij:

WAGENWERKPLAATS
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort
www.wagenwerkplaats.eu

Het betreft een industrieel terrein dat in handen is van NS. Het centrale middelpunt van onze Family Day is het Rode Plein van Wagenwerkplaats. Hier zal de "Show & Shine" van alle Mustangs plaats vinden.Uiteraard schenken we tijdens deze Family Day specifiek aandacht aan het 55-jarig bestaan van de Ford Mustang; we maken er een feestje van:

• Bij de ingang ontvang je als T.M.C.N.-lid consumptiebonnen voor een hapje en een drankje.
• Bij de ingang ontvang je als T.M.C.N.-lid een presentje dat specifiek voor deze dag is gemaakt!
• We stellen een timeline op om een compleet overzicht te geven van 55 jaar Mustang.
• Bij de ingang ontvangt ieder T.M.C.N.-lid een lot voor een loterij met leuke prijzen!

Ook hebben we 2 extra thema's op deze dag:
• Bullitt-Parking
• '69-Parking

Ben je in het bezit van een Mustang uit 1969 of heb je een Bullitt, en wil je deze op de speciale parking parkeren? Stuur dan een email naar evenementen@fordmustangclub.nl. Dan reserveren we een mooie plek op een van deze speciale Parkings voor je. Wel willen we je dan vragen om van 10.00 tot 15.00 uur aanwezig te zijn op de Family Day.

Uiteraard kun je tijdens deze Family Day diverse stands bezoeken, is er een mogelijkheid om een hapje en een drankje te verkrijgen bij o.a. lunchcafé Centraal Ketelhuis en zorgen we voor vertier voor de kinderen; zij kunnen de Verkeerstuin op het terrein van Wagenwerkplaats bezoeken. En op zo'n feestelijke dag mag muziek natuurlijk niet ontbreken, een DJ zorgt voor de juiste vibe op deze 55th Anniversary van de Mustang!

Voor deze dag hoef je van tevoren niet in te schrijven. Iedereen is van harte welkom om spontaan langs te komen, zodat we er met zijn allen een onvergetelijke dag van gaan maken! Indien je wilt deelnemen aan het evenement, maar jouw Mustang is geschorst (en wel ouder dan 15 jaar) dan kun je gebruik maken van de evenementenregeling. Stuur dan uiterlijk 10 weken van tevoren een berichtje naar evenementen@fordmustangclub.nl, zodat we dit voor je kunnen regelen.

Vind je het leuk om als vrijwilliger een handje mee te helpen tijdens de Family Day? Meld je dan aan via evenementen@fordmustangclub.nl. Dan maken we er samen een geslaagde en gezellige dag van; we stellen je hulp zeer op prijs en zien jouw aanmelding graag tegemoet! Vrijwilligers zijn onmisbaar op deze dag!!

Tot ziens op 1 september!

Plaats reactie

Terug naar “TMCN Evenementen”