16 september 2018: Family Day, Raceway Venray

Moderator: Shelby GT-H

Gebruikersavatar
T.M.C.N.
Berichten: 205
Lid geworden op: vr 05 dec, 2008 18:28
Contacteer:

16 september 2018: Family Day, Raceway Venray

Bericht door T.M.C.N. » vr 31 aug, 2018 23:11

Afbeelding

Het is inmiddels september. Dat betekent dat de datum van de Team Mustang Center Nederland Family Day ook steeds dichterbij komt. Op zondag 16 september 2018 vindt het jaarlijks terugkerende evenement plaats op Raceway Venray. Je kunt parkeren in de oval, inschrijven voor een heat op de kombaan en deelnemen aan de eindparade. Tevens bieden we een hotelarrangement aan in Hotel Asteria, Venray.

De Family Day is gratis toegankelijk voor leden van Team Mustang Center Nederland en de inzittenden van hun auto, op vertoon van de Team Mustang Center Nederland-clubpas. We verwelkomen je vanaf 10.00 uur graag op de volgende locatie:

Raceway Venray
Peelweg 47
5813 AD Ysselsteyn (Limburg)
(Navigatie alleen adres óf postcode invoeren, niet beide!)

Overnachting in Hotel Asteria, Venray (zaterdag 15 september)
Voorafgaand aan de Family Day bieden we op zaterdag 15 september een hotelovernachting aan in het nabijgelegen Hotel Asteria in Venray. Het arrangement bestaat uit een 3-gangen dinerbuffet (vanaf 19.00 uur), een overnachting in een 'Royale Kamer' en een ontbijt. Op basis van een 2-persoonskamer betaal je inclusief ontbijt, toeristenbelasting en dinerbuffet: €65,50 per persoon. De 1-persoonskamertoeslag bedraagt €25,00. Inchecken kan op zaterdagmiddag 15 september vanaf 15.00 uur. Een gedeelte van het parkeerterrein wordt speciaal voor ons gereserveerd, zodat alle Ford Mustangs bij elkaar kunnen staan.

Tot 5 september zijn de kamers zo te boeken (met een maximum van 23 kamers). Daarna zijn de kamers te reserveren op basis van beschikbaarheid. Bij inschrijving via onze website www.fordmustangclub.nl kom je aan het einde van de reservering in het betaalscherm terecht, waar je via iDEAL de betaling kunt voldoen.

Alle clubleden kunnen tijdens het evenement gratis in de oval parkeren. Let wel: er kunnen maximaal 230 Mustangs binnen de oval staan. Je kunt tot 11.30 uur de oval in- en uitrijden, daarna nog maar één keer per uur vanwege de heats op het circuit. Na iedere vijf heats worden de in- en uitgangen opengesteld.

Inschrijven heat
We bieden tussen 12.00 en 16.00 uur in totaal 20 heats aan, waarin telkens zes Mustangs achter een instructeur aan rijden voor zes rondes op het circuit. Je schrijft je uiterlijk 4 september in via onze website of via de onderstaande button. Je ontvangt een paar dagen van tevoren via e-mail een bevestiging met een eigen risico formulier dat je ingevuld en getekend op 16 september meeneemt. Tijdens het rijden mag er niet worden ingehaald. De maximale geluidsnorm bedraagt 90dB.

Inschrijven heat Raceway Venray via www.fordmustangclub.nl

Family Day Special: 1968 parking
Omdat alle Mustangs uit 1968 dit jaar hun 50e verjaardag vieren, zetten we deze '68-ers op deze dag graag in het zonnetje! Ze worden opgesteld op een speciale parking en op het einde van de dag rijden ze in een unieke parade over het circuit, gevolgd door een slotparade (voor alle aanwezige Team Mustang Center Nederland-clubleden die een eigen-risico formulier getekend en ingeleverd hebben). Indien je met een Mustang uit 1968 komt, stuur dan vooraf een mailtje aan evenementen@fordmustangclub.nl.

Vrijwilligers gezocht
Vind je het leuk om als vrijwilliger een handje mee te helpen tijdens de Family Day? Meld je dan aan via evenementen@fordmustangclub.nl. Dan maken we er samen een geslaagde en gezellige dag van; we stellen je hulp zeer op prijs en zien jouw aanmelding graag tegemoet! Vrijwilligers zijn onmisbaar op deze dag.
* Ben je geen clublid van Team Mustang Center Nederland, dan heb je met jouw Mustang geen toegang tot het circuit/kombaan.
* Wél kun je voor €10,00 jouw Mustang tussen de anderen in de oval parkeren.
* Je kunt gratis parkeren op de algemene parkeerplaats langs de toegangsweg naar het circuit.
* Alle bezoekers kunnen de toegangspoort gratis (lopend) passeren
* Lid worden van Team Mustang Center Nederland? Dat kan natuurlijk ook: https://www.fordmustangclub.nl/lidmaatschap

Plaats reactie

Terug naar “TMCN Evenementen”